xxxmenü

Érdekességek

Ha befektetési célból keres lakást, vásároljon egyet az osztrák határ mellett!

Az ingatlanpiaci befektetések jellemzően mindig megtérülnek, főként az osztrák határ mentén, de még Magyarországon vásárolt lakások esetében.Még ha éppen mélyponton is volna az ingatlanok ára, néhány év után garantáltan emelkedni kezdenek. Lakni kell valahol és ez az alapvető emberi igény mindig meghozza a várva várt hasznot. Tovább »

Megéri Ausztriában dolgozni és Magyarországon élni?

Ausztriában, és általában külföldön dolgozni anyagilag biztosan megéri – ám az anyagi biztonságnak elég magas az ára. Ezt az árat pedig nem pénzben mérik, sokkal inkább lelki-szellemi áldozatokban. Tovább »

Dolgozz külföldön, élj Magyarországon, az osztrák határ mellett

Magyarországon minden munkaerőhiány dacára is jóval alacsonyabbak a bérek, mint Ausztriában. Hiába végez valaki minőségi, európai színvonalú munkát, ha a határ innenső oldalán fele-harmadannyi pénzt hajlandók érte fizetni. Tovább »

Befektetési lakásvásárlás Nyugat-Magyarországon: megéri?

Az ingatlanbefektetés még most is kiváló lehetőség a pénz fialtatására, ha jó helyen vesz az ember lakást. Tény, hogy ahogy a lakások ára növekszik, és az országon belüli és kívülre irányuló elvándorlás mérséklődik, úgy csökken a realizálható haszon, ám ez még mindig jóval a banki kamatok feletti összeg lehet. Tovább »

Garantáltan megépülő otthonk Körmend szívében

Körmend csodás, belvároshoz közeli, zöld övezeti részén épül a Gesztenye Lakópark, ahol a beruházó változatos méretű és kialakítású lakásokat kínál. Az ingatlanok egy meglévő épület átalakításával, teljes körű felújításával válnak igazi, élhető élettereket biztosító otthonokká. A komplexumon belül több, garzon lakás is található, amit új életet kezdő, családi élet előtt álló és Ausztriába ingázó dolgozók részére is ajánlunk. Tovább »