xxxmenü

Érdekességek

Körmendi lakás - az értékálló befektetés

A Gesztenye Lakópark kiadó körmendi lakásai remek hosszútávú befektetési lehetőséget tudnak kínálni azoknak, akik kiszeretnék használni egy kiváló elhelyezkedésű lakópark előnyeit. A Magyarországon épülő lakópark az egyik első befektetési lehetőség lesz Körmenden. Következő cikkünkben kifejtjük, hogy miért is számíthatunk különösen értékálló befektetésre ezekkel a kiadó lakásokkal! Tovább »

Egy jó lakópark előnyei - befektetői szemmel

A Gesztenye Lakópark körmendi lakásai nem csak az új otthont keresők számára nyújthatnak értéket. Ha kiadás céljából keres ingatlanokat, akkor remek befektetési lehetőség előtt áll. Körmenden jelenleg nagyon kevés kiadó lakás található, úgyhogy akár elsőként is kihasználhatja ennek az újonnan épülő lakóparknak az előnyeit. Következő cikkünkben megmutatjuk, hogy befektetői szemmel miért érdemes ezt a lehetőséget két kézzel megragadni! Tovább »

Körmendi lakópark: történelmi hangulat a város szívében

Körmend történelmi jelentősége egészen a középkorig nyúl vissza, és ez napjainkban is megmutatkozik a város utánozhatatlan hangulatán. Mind a turisták, mind a helyiek számára rengeteg kulturális és művelődési intézményt tartogatnak a város látnivalói. Következő cikkünkben összeszedtük a történelmi város legszebb látnivalóit! Tovább »

Miért jó Körmenden lakni?

A Körmenden található eladó lakások egyre nagyobb érdeklődésnek örvendenek. Nem véletlen, hiszen rengeteg előnyt élvezhetnek azok, akik itt élnek. Remek példa erre a Gesztenye Lakópark, ami ideális egyensúlyt tud nyújtani az idilli kertvárosi környezet és a könnyen elérhető városi pezsgés között.Következő cikkünkben kifejtjük, hogy miért is szeretnek annyira az emberek Körmenden lakni! Tovább »

Befektetési ingatlan vásárlás vidéken: megéri 2020-ban?

Az ingatlanpiac változásait figyelve joggal merül fel a kérdés, hogy befektetési céllal megéri-e vidéken ingatlant vásárolni 2020-ban, vagy a Főváros az egyetlen település, ahol ennek értelme van. Tovább »

Ausztria az ígéret földje, ami Magyarországról is elérhető

Ausztriában dolgozni magyarok tízezrei számára jelenti azt, hogy messze a magyar átlag felett kereshetnek, azonos munkakörben.A közel százezer munkavállaló között azonban szép számmal találunk olyanokat, akik továbbra is Magyarországon laknak, csak éppen naponta ingáznak át a határon. Tovább »

Ha befektetési célból keres lakást, vásároljon egyet az osztrák határ mellett!

Az ingatlanpiaci befektetések jellemzően mindig megtérülnek, főként az osztrák határ mentén, de még Magyarországon vásárolt lakások esetében.Még ha éppen mélyponton is volna az ingatlanok ára, néhány év után garantáltan emelkedni kezdenek. Lakni kell valahol és ez az alapvető emberi igény mindig meghozza a várva várt hasznot. Tovább »

Megéri Ausztriában dolgozni és Magyarországon élni?

Ausztriában, és általában külföldön dolgozni anyagilag biztosan megéri – ám az anyagi biztonságnak elég magas az ára. Ezt az árat pedig nem pénzben mérik, sokkal inkább lelki-szellemi áldozatokban. Tovább »

Dolgozz külföldön, élj Magyarországon, az osztrák határ mellett

Magyarországon minden munkaerőhiány dacára is jóval alacsonyabbak a bérek, mint Ausztriában. Hiába végez valaki minőségi, európai színvonalú munkát, ha a határ innenső oldalán fele-harmadannyi pénzt hajlandók érte fizetni. Tovább »

Befektetési lakásvásárlás Nyugat-Magyarországon: megéri?

Az ingatlanbefektetés még most is kiváló lehetőség a pénz fialtatására, ha jó helyen vesz az ember lakást. Tény, hogy ahogy a lakások ára növekszik, és az országon belüli és kívülre irányuló elvándorlás mérséklődik, úgy csökken a realizálható haszon, ám ez még mindig jóval a banki kamatok feletti összeg lehet. Tovább »

Garantáltan megépülő otthonk Körmend szívében

Körmend csodás, belvároshoz közeli, zöld övezeti részén épül a Gesztenye Lakópark, ahol a beruházó változatos méretű és kialakítású lakásokat kínál. Az ingatlanok egy meglévő épület átalakításával, teljes körű felújításával válnak igazi, élhető élettereket biztosító otthonokká. A komplexumon belül több, garzon lakás is található, amit új életet kezdő, családi élet előtt álló és Ausztriába ingázó dolgozók részére is ajánlunk. Tovább »