xxxmenü

Miért jó Körmenden lakni?

Körmend egy gyönyörű, történelmi város

A Körmendi járás székhelyeként számos jelentős történelmi eseménynek volt a színhelye a város. A tatárjárás alatt királyi birtokként tartották számon, és a II. Rákóczi Ferenc által vezetett szabadságharc alatt is fontos szerepet játszott a hazánkért folyó küzdelemben. Habár a két világháború Körmendet is megviselte, az 1970-es évektől kezdve nagyon dinamikus fejlődésen ment át a település, és rengeteg káprázatos látnivalóval tud szolgálni mind a helyiek, mind a turisták örömére. Ennek köszönhetően gyakorlatilag minden korosztály számára tud mit nyújtani a város!

 

Körmend infrastruktúrája kifogástalan

Az említett fejlesztéseknek hála kiváló infrastruktúrára számíthatunk Körmenden. Ezek nem csak a városon belüli közlekedést könnyítették meg, hanem Körmend megközelíthetőségét is: akár kocsival, akár vonattal közlekedünk, könnyen eljuthatunk A pontból B pontba. Most épül a város mellett az új autópálya, amivel akár 45 perc alatt is odaérhetünk Grazba, a lakóparktól pedig csupán 5-10 percre van a vasútállomás.

 

Idilli, nyugodt környezet a körmendi lakóparkban

A Gesztenye Lakópark ideális otthont tud nyújtani mindazoknak, akik könnyen szeretnének eljutni a belvárosba, ugyanakkor meg napvégén egy nyugodtabb „buborékba” szeretnének visszatérni. A szép tág terek, a friss levegő, a csend és a nyugalom mind hozzájárulnak ahhoz, hogy minden nap fel tudjunk töltődni!

 

Eladó lakások Körmenden - közel a belvároshoz

Ha viszont munka vagy szórakozás céljából szeretnénk ideiglenesen elhagyni a Gesztenye Lakópark idilli környezetét, akkor alig kell negyedórát sétálnunk ahhoz, hogy máris a belváros szívében találhassuk magunkat. Családosok számára rendkívül előnyös, hiszen így nem kell majd reggelente megküzdeni a nagyvárosokra jellemző véget nem érő dugókkal, hogy beérjenek a munkahelyükre, vagy elkísérjék a gyermekeket az iskolába.

 

Pezsgő városi élet Körmenden – széleskörű programlehetőségek a környéken

 

Nem véletlen tettük szóvá cikkünk elején, hogy a város minden korosztály számára tartogat valamit. Körmenden a sportnak és a művelődésnek messzire visszanyúló hagyományai vannak, és gyakorlatilag gyalog eljuthatunk a város különböző közösségi tereihez. Évközben több fesztiválnak is ad helyszínt Körmend, a környéken pedig rengeteg lehetőséget találhatunk arra, hogy családunkkal vagy barátainkkal kiránduljunk egy nagyot a hétvégén!

 

A körmendi lakópark 15 percre van az osztrák határtól

Az sem utolsó szempont, hogy Körmend rengeteg Ausztriában dolgozó magyarnak ad otthont. Mivel már negyedóra alatt ott lehetünk az osztrák határnál, így kifejezetten kényelmes lehetőséget tud biztosítani a város az ingázók számára. Az ott lakók így nem csak időt, de pénzt is tudnak spórolni a körmendi lakások segítségével, mivel nem kell az osztrák ingatlan árakkal számolniuk.

 

Eladó lakások Körmenden – elérhető áron

A város azért is csábító sokak számára, mert már akár 12 millió Forintért is lehet találni eladó lakást Körmenden! A Gesztenye Lakóparknál ráadásul szerződéskötés esetén az értékesítési árak fixek maradnak, tehát nem kell tartanunk attól, hogy váratlan áremelkedéssel kell számolnunk, akárhogy is változnak az ingatlanpiaci árak.

 

El tudná képzelni a mindennapjait egy ilyen körmendi lakóparkban? Akkor nézzen szét a jelenleg még elérhető eladó, valamint kiadó lakások között!