xxxmenü

Egy jó lakópark előnyei - befektetői szemmel

Rövid- és hosszútávon is hasznot szerezhet egy lakóparki befektetésből

Mindig érdemes alaposan utánajárnunk az olyan befektetéseknek, amelyekben megvan a potenciál a magas jövedelmezőségre: a színvonalas ingatlanok esetében ez különösen igaz tud lenni. Az olyan minőségi kiadó lakásokat kínáló lakóparkok, mint a Gesztenye Lakópark több szempontból is megfelelnek az ilyen kritériumoknak. 

Rövidtávon a körmendi lakások kiadásával tehetünk szert profitra, hosszútávon pedig az ingatlanok értékállóságának köszönhetően akár évekkel később el is adhatjuk, hogy további nyereségre tegyünk szert.

 

A lakóparki ingatlanbefektetések biztosabb környezetet nyújtanak

Lakóparkok esetében néha pont azt kritizálják, ami az ilyen ingatlanoknak a legnagyobb előnye, akár befektetői szemmel nézzük, akár nem. A zártabb környezetnek köszönhetően sokkal valószínűbb, hogy az építés alatt kialakított kellemes környezet meg is marad. Sok bérlő számára fontos, hogy ne csak megbízható ingatlant, de megfelelő környezetet is találjanak. Egy ilyen befektetéssel tehát olyan kiadó lakásokat kínálhatunk számukra, amivel egy színvonalas lakókörnyezetbe költözhetnek.

A sokáig fennmaradó színvonalas környezet hozzájárul az ilyen kiadó lakások hosszútávú értékállóságához is. Sőt, a lakóparkok „zártságot” nem kell úgy értelmezni, hogy utána az ember kizárja a jövőben felmerülhető lehetőségeket. A jelenben megvásárolt körmendi lakások akár a jövőben is adhatnak lehetőséget arra, hogy nyereségesen eladhassuk őket, és akár egy másik lakóparki befektetésbe kezdjünk bele.

 

Kiváló helyszínnel vonzhatja be a potenciális bérlőket a körmendi lakóparkhoz

Ingatlanbefektetéseknél a kiadó lakások helyszíne mindig kulcsfontosságú szerepnek örvend. A Körmenden található Gesztenye Lakópark mind a megközelíthetősége, mind a környéken elérhető lehetőségek szempontjából remek otthont tud nyújtani a bérlőknek. Ráadásul mivel csupán negyedórára van az osztrák határtól, így a külföldön dolgozók számára mondhatni tökéletes megoldást tud nyújtani, hiszen így nem kell számolniuk az osztrák ingatlanárakkal. Magyarországon jelenleg  kevés ilyen lehetőség van a piacon, így mindenképpen kiemelkedő előnynek számít ez a körmendi lakóparknál.

 

Amennyiben Ön is befektetés céljából nézelődik a Magyarországon épülő lakóparkok között, akkor érdemes a Gesztenye Lakópark eladó, valamint kiadó körmendi lakásai között is szétnéznie. Bármilyen kérdés esetén nyugodtan lépjen velünk kapcsolatba!