xxxmenü

Körmendi lakás - az értékálló befektetés

Kiadó körmendi lakások 15 percre Ausztriától

Az egyik legnagyobb előnye a Gesztenye Lakóparknak (mint minden minőségi ingatlannak) a kiváló elhelyezkedés. A munka miatt Ausztria és Magyarország között ingázóknak ez az egyik legjobb lehetőség a magyar ingatlanpiacon. Befektetőként szinte biztos, hogy számíthatunk az érdeklődőkre, hiszen egy ilyen körmendi lakóparknak hála értékes órákat spórolhatunk meg az utazásból.

Az idő faktor mellett pedig nem elhanyagolható óriási előnye a körmendi lakásoknak, hogy sokkal olcsóbbak az osztrák oldali kínálatban szereplő társaiknál. 

 

Kiváló infrastruktúra és megközelíthetőség: ezért is lehet számítani ezekre a körmendi lakásokra

A kifogástalan elhelyezkedés a körmendi lakópark közvetlen környékére is vonatkozik. A város mellett most épül az új autópálya, a lakóparktól pedig sétatávolságra elérhető a vasútállomás és Körmend belvárosa is. Ennek köszönhetően a bérlőknek még a nyugodt, kertvárosias környezet mellett sem kell, hogy lemondaniuk a város pezsgő életéről. 

 

Kiadó lakások Körmenden fiataloknak, családoknak, és időseknek

Ezeknek a körmendi lakásoknak az értékállósága abban is megvalósul, hogy gyakorlatilag korosztálytól függetlenül tud minőségi életteret nyújtani a potenciális bérlőknek. A Gesztenye Lakópark gyönyörű zöld övezete remek lehetőség mind a pihenni vágyó idősebb generációnak, mind a játszani vágyó gyerekek számára.

A környéken számos program lehetőséget lehet találni, így a fiatalok igényeinek is teljesen megfelel a körmendi lakópark. 

 

Egy biztosan megvalósuló körmendi lakópark

A befektetés értékállóságát mutatja, hogy a projekt mögött álló beruházó csak pozitív referenciákkal rendelkezik. A lassabban elkészülő, csak hosszadalmas késések után átadott ingatlanok jellemzően sokkal kevésbé bizalomkeltők mind a potenciális bérlők, mind a befektetők szemében. 

A Gesztenye Lakópark esetében mindenképp olyan megbízható üzleti partnerre számíthatunk, aki igazi otthonokat készít, olyanokat, amelyek időben készülnek el, minőségi munkavégzéssel. A kifejezetten magas minőségi normáknak köszönhetően nincs is jelenleg Körmend környékén olyan kiadó lakás, ami felérne ezekkel az ingatlanokkal!

 

Amennyiben Ön is értékálló befektetéseket keres, akkor a Gesztenyelakópark kiadó körmendi lakásai remek lehetőségeket kínálhatnak erre a célra. Nézze meg bátran a projekt részleteit!