xxxmenü

Ausztria az ígéret földje, ami Magyarországról is elérhető

Ausztriában dolgozni magyarok tízezrei számára jelenti azt, hogy messze a magyar átlag felett kereshetnek, azonos munkakörben. A közel százezer munkavállaló között azonban szép számmal találunk olyanokat, akik továbbra is Magyarországon laknak, csak éppen naponta ingáznak át a határon.

Dolgozzon Ausztriában, éljen Magyarországon!

Márpedig Ausztria számos lehetőséget kínál még úgy is, hogy valaki nem költözik ki. A munkaadók számára az elsődleges jellemzően az, hogy becsületes, dolgozni akaró, hozzáértő munkavállalók jöjjenek – az, hogy melyik országban élnek, gyakorta nem számít.

Az elmúlt években azonban Sopron megtelt. Most nagyjából kétszer annyian élnek ott, mint a munkaerőpiac megnyitása előtti években, és többségük azért költözött a legnyugatibb magyar városba, hogy átjárjon Ausztriába dolgozni.

Az ingázás bőven vállalható a határ mellől

Ennek köszönhetően pedig jelentősen megnőzz az ingázás ideje – ám az még mindig teljesen elfogadható mértékű.

Ha belegondol abba, hogy egy nagyvárosban, pláne Budapesten teljesen szokványos, hogy átlagosan napi 1-2 órát ingázik mindenki, akkor az osztrák határ közelében élve a napi 30-60 perc ingázás egyáltalán nem sok.

De mi van akkor, ha nem Sopronba költözik, hanem egy másik, határ menti településre, ahonnan sokkal hamarabb éri el Ausztriát? Hiszen, amennyiben egy modernizált, teljesen felújított ingatlant vásárol a körmendi Gesztenye Lakóparkban, akkor csupán negyed órára fog lakni a határtól!

Ausztria az ígéret földje, ami Magyarországról is elérhető

Ausztria rengeteg lehetőséggel várja a magyarokat (is)

Ausztria kis túlzással azóta „bezzegország”, amióta felbomlott az Osztrák-Magyar Monarchia. A gazdasági téren tapasztalható különbség azóta se nagyon csökkent.

Most is elmondható, hogy fizikai munkával akár duplája is megkereshető kint annak az összegnek, amit Magyarországon egy szellemi foglalkozású kapna kézhez, a szellemi munka esetében pedig még nagyobb a különbség.

Munka pedig van. Válság ide, járvány oda, rengeteg állás betöltetlen, és aki hajlandó dolgozni, vagy ráadásként még szakmával, nyelvtudással is rendelkezik, hamar talál munkát magának.

A körmendi Gesztenye Lakópark ideális otthonnak – vagy befektetésnek

Akár ön szeretne az osztrák határ mellett lakni, akár befektetésnek szánja az ingatlant, és más ingázónak adná ki, a Gesztenye Lakópark a legjobb választás. Az ingatlan teljes felújításon és modernizáláson ment át, és kiváló a fekvése.

Körmend egyébként is az egyik legélhetőbb település Magyarországon, a Gesztenye Lakópark pedig egy csöndes zöld övezeti utcában található, ahonnan minden fontos intézmény és bolt negyed órán belül elérhető gyalogszerrel.

Ha tehát ingatlant keres akár saját célra, akár befektetésnek, a körmendi Gesztenye Lakópark Önre vár!