xxxmenü

Rólunk

Egy álmainknak megfelelő, jól kigondolt otthon életre szóló befektetés, éppen ezért fontos a magas szintű és szakmai alapokon nyugvó hozzáértés. A Kék Duna Wellness Hotel Kft. a tervezés és kivitelezés során is ugyanolyan figyelemmel és szakértelemmel jár el, mintha saját felhasználásra építené ingatlanait. Az élhető közeg, a vásárlói igényeknek való megfelelés, a minőségi és pontos munkavégzés, a prémium alapanyagok és a biztos tervezés jellemzik beruházásainkat. 

A garancia védjegye a Kék Duna Wellness Hotel Kft. A cégcsoport, melyhez a körmendi Gesztenye Lakópark építtetője és a beruházója tartozik, már több évtizedes múltra tekint vissza és az évek során, köszönhetően a referenciaként is büszkén vállalt ingatlanoknak, egy igazán megbízható építőipari vállalkozássá nőtte ki magát.
 
Gesztenye Lakópark Körmend

Cégcsoportunk az ingatlanpiac meghatározó szereplője, jelenleg is több beruházásban érdekelt országszerte. Akik tőlünk, nálunk vásárolták meg lakásukat, nyaralójukat, irodaházukat, mind a kiszámíthatóságra, biztonságra és a színvonalas munkavégzésre szavaztak. Nálunk nincs rejtett költség, nincsenek túlfűtött ígéretek. Álomotthonokat, hasznosítható irodákat, szolgáltatóházakat építünk saját és befektetési célokra.

Cégcsoportunk, melynek tagja a Kék Duna Wellness Hotel Kft., az alábbi tekintélyes és elismert projektek megvalósításában volt aktív szereplő:

- Budapest, Szent László téri szolgáltatóház
- Budapest Várna utcai Irodaház
- Budapest, Gubacsi út 19. irodaház és garzon apartmanok
- Pomáz, Oxigén Lakópark 1. és 2. ütem
- Kaposvár ECO Office Kapos Zrt.
- Tatabánya, SÜV irodaház
- Noszvaj, Oxigén Hotel
- Ráckeve, Duna Relax & Event Hotel
- Fenyves Residence 1. és 2. Ütem
- Páty, Liget Udvar Lakópark
- Herceghalom, Vadvirág Lakókert
- Siófok, Szabadi Beach House
- Siófok, Villa Novecento
- Siófok, Sió Garden
- Fonyód, Provence Apartments
- Balatonlelle, Vincellér Ház
- Hévíz, Tópart Apartments

A Kék Duna Wellness Hotel Kft. égisze alatt megszületett lakások, szállodák és irodaházak mind lenyűgöző életterek. A kivitelezés során folyamatosan felügyeljük az ütemszerű munkálatokat, kézben tartjuk álmai lakásának megvalósulását. Tapasztalt szakembereink, a legújabb technológiákat felhasználva, igyekeznek minden igénynek megfelelve alakítani a megvásárolt ingatlanokat, aminek köszönhetően életre szóló, csodaszép, precíz kivitelezésű lakóterek valósulnak meg.